dissabte, 9 de juny de 2012

Festa de Fi de Curs- Grup de Joves de Sant Cristòfol

Ahir, vam celebrar amb gran il•lusió la festa de fi de curs 2011-2012, amb els joves de la nostra parròquia. Tot donant gràcies a Déu pel temps compartit i per tot allò que amb Ell i els membres de cada Grup vam aprendre. Tanmateix, cal doncs donar gràcies a Déu pel que hem après d’ Ell, i per com a poc a poc, ens ha anat mostrant què és el que Ell ens vol mostrar i què vol de nosaltres. Vam celebrar l’Eucaristia, animada amb els cants i instruments musicals, i encara que no era Pentecosta, vam celebrar una Missa demanant el seu foc i la seva Llum al Sant Esperit.

Tot fou recordar els fruits del Esperit Sant, donant gràcies a Déu i demanant-li que ens fes veure amb més claredat què és el que Ell vol de nosaltres al Grup de Joves. Tenint present el lema del Grup de Joves d’aquest any: Arrelats i edificats en Crist, ferms en la fe!

Els cants acompanyaren en tot moment la litúrgia, finalitzant amb un tremendo cant de comiat, Pentecosta Ardent. Tan ardent que a la meitat del sopar que vam compartir després de l’Eucaristia, va començar a Ploure. Si més no, donem gràcies a les germanes del Col·legi Assís per deixar-nos la capella de l'Assis i el menjador i suportar amb caritat els nostres cants de Karaoke...

Sí, sí, com ho heu sentit: un karaoke trem...perdó, increïble!! Operación Triunfo es quedava curt comparat amb els diferents grups que es batien en combat o batalla al plató per després ésser qualificats com a Promesa, Prometes, Aficionado o Sin Oído!!

El sopar on tots vam col•laborar amb allò que els monitors ens van demanar va agradar i sobretot per aquella gran taula parada i pensant i desitjant que l’any que ve en serem més!! I monitors nous de Trinca!! Ja ho veureu, és cosa de tots! Porteu-ho a la pregària i en sortiran!!

El Sing-Star donà per a molt, després quan pràcticament els pulmons a algú i a alguna els sortien per la boca, vam donar la festa per finalitzada, amb ganes de marxa, de seguir cantant!! No obstant, alguns no podíem arribar al to de Mi tierra de Gloria Estefan i això va tenir els seus efectes meteorològics!

Res més per ara!
Bon Estiu, ens veiem a la festa Major! I en les diferents activitats extres del Grup de joves, durant l’estiu!!
De Jesús no fem vacances!! Fins el curs que ve!!

Us encomanen i estimen els vostres monis!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada